Domena lizards-subs.pl
Domena lizards-subs.pl
To bardziej sprawa wewnętrzna grupy, ale nie mam już dostępu do działu grupowego więc piszę tu. Za miesiąc (6.07) wygasa domena lizards-subs.pl, koszt przedłużenia na kolejny rok to 59.95 zł (jest również możliwość przedłużenia na dłuższy okres czasu, maksymalnie do 10 lat). Decyzję, czy utrzymywać domenę dalej, czy przejść na domyślną z home ( http://dramawiki.home.pl/lizards/forum/ ) pozostawiam grupie.
Fajnie by było, gdyby reszta grupy się wypowiedziała co robimy, mi wszystko jedno?
[center]
Super Sentaie robią mi sieczkę z mózgu[/center]
Moje postępy w pracy |
Gekiuma Henshin blog - zapraszam
OGARNIAM ŻYCIE, WRÓCĘ TO BĘDĘ

Super Sentaie robią mi sieczkę z mózgu[/center]
Moje postępy w pracy |

OGARNIAM ŻYCIE, WRÓCĘ TO BĘDĘ
Kosztowo, to jak pisałam wcześniej 59.95 zł za rok, organizacyjnie to najchętniej przekazałabym konto jakiejś dobrej duszy, która nieco bardziej w dramowym świecie siedzi. Obsługa jest prosta jak konstrukcja cepa i jedyne co trzeba robić, to raz do roku opłacić domenę. Na tym samym koncie jest również domena drama-online.pl i drama-subs.pl, które wygasają około września (jak dobrze pamiętam).
Preity wytłumaczyła mi w końcu różnicę (moja, głupia głowa): lizards-subs - płatna, ta z home.pl - bezpłatna, wydaje mi się, że można przejść na bezpłatną, co reszta o tym myśli?
Ostatnio zmieniony 2015-06-08, 08:44 przez dzosa, łącznie zmieniany 2 razy.
Zapraszam na drama online
_______
Moje tłumaczenia
_______
Moje tłumaczenia
Ja też bym została przy starym adresie
Przyzwyczajenie, sentyment
W rozłożeniu na rok, to śmieszne pieniądze, wydaje mi się, że spokojnie uda nam się na to zrzucić;) Albo zainteresować się jakie są koszty tej na 10 lat, może się opłaca w perspektywie kilku lat?

W rozłożeniu na rok, to śmieszne pieniądze, wydaje mi się, że spokojnie uda nam się na to zrzucić;) Albo zainteresować się jakie są koszty tej na 10 lat, może się opłaca w perspektywie kilku lat?
Kabe-don

~MOJE TŁUMACZENIA~
Zapraszam na mojego i Yae bloga: doramaomiru.blogspot.com

Jako że czas niesamowicie szybko leci to i na opłaty przyszedł czas. Jeśli dalej pozostajemy przy lizards-subs.pl to musimy opłacić to do 6 lipca... Jakies złotówki mi zostały z poprzednich opłat... Dalej pozostajemy przy tej domenie? Wrzucam zdjątko (PS. kliknijcie w zdjęcie bo forum specjalnie pomniejsza rozmiar zdjęcia, co ledwo widać) 

~Broken man~