Problem z logowaniem
Re: Problem z logowaniem
Witam
Ja również mam problem z zalogowaniem, a po próbie wysłania hasła na maila nic nie dochodzi :/
login: son_gabi
email: son_gabiq@hotmail.com
Ja również mam problem z zalogowaniem, a po próbie wysłania hasła na maila nic nie dochodzi :/
son_gabiq pisze:Witam
Mail wysłany.
Też mam problem z zalogowaniem ... o.o Już myślałam że mi konto usunięto, dobrze że temat znalazłam
login: Lady luck
mail: srebrnawenus@gmail.com
Mail poszedł.LL93 pisze:Też mam problem z zalogowaniem ... o.o Już myślałam że mi konto usunięto, dobrze że temat znalazłam
Gość pisze:Hej, ja również mam problem z zalogowaniem się.
Nick: LadyVampire666
Mail: ladyvampire666@poczta.fm
Mail wysłany.
Mail poszedł.
Mail wysłany.
Mail wysłany.
Mail wysłany.
Mam problem z zalogowaniem, a po próbie wysłania hasła na maila nic nie dochodzi. Nazwa użytkownika: Nathallia148 e-mail: natkakucharska@gmail.com
Gość pisze:Mam problem z zalogowaniem, a po próbie wysłania hasła na maila nic nie dochodzi. Nazwa użytkownika: Nathallia148 e-mail: natkakucharska@gmail.com
Udało mi się znaleźć hasło więc już nie potrzebuje pomocy.
Hej
również mam problemy z logowaniem. Mój email to patrycja.tatomir@gmail.com login: PatiT92. Proszę o przesłanie hasła 

Mail z nowym hasłem do zalogowania wysłany.pat.tat pisze:Hej również mam problemy z logowaniem. Mój email to patrycja.tatomir@gmail.com login: PatiT92. Proszę o przesłanie hasła