natasa. pisze:A mi się z kolei nie podobało "Secret Garden"
Ja nie widziałam, ale to prawda, mnóstwo osób zachwala. Na razie w planach mam co innego, wiec pewnie nieprędko się za to wezmę. Chociaż ktoś mi to nawet polecał

Moderator: lizards@DEEP
natasa. pisze:A mi się z kolei nie podobało "Secret Garden"
Mi polecało kilka osób, w tym dwie, których gust dramowy jest taki sam praktycznie jak mój, ale nie podobało mi się, może ta tematyka nie dla mnie jest? Chociaż lubię romanse połączone z elementami fantasy. Więc naprawdę nie wiem o co chodzi.Chociaż ktoś mi to nawet polecał
Faustowa pisze:Przykład: Hello My sweetheart ! Do połowy mamy naprawdę wzorową produkcję. Potem jeszcze przez jakiś czas jest dość dobrze, żeby spieprzyć wszystko zakończeniem. Dlatego w rezultacie mamy kiepską dramę, bo przecież zakończenie to jedna z czołowych kwestii w ocenianiu. Mimo to trudno nazwać ją kiepską, bo przecież główny bohater (imię mi uciekło ><) jest fenomenalny, historia naprawdę interesująca, a oprawa muzyczna zasługuje na Oskara.
Kagamiii pisze:Zdecydowanie "Secret Garden ".
iiverin pisze:Spuść z tonu, thon, bo poleci ostrzeżenie. Po pierwsze nie narzucamy swojego zdania innym, po drugie nie piszemy w ten sposób do innych osób. Necz wyraźnie napisała to z przymrużeniem oka w odpowiedzi na Twój ostry post, ale Twoja odpowiedź jest tylko dolewaniem oliwy do ognia.